mašinski park

Naše napredne mašine

Inovativna Tehnologija za Vrhunske Rezultate

Naša tehnologija je rezultat dugogodišnjeg istraživanja i razvoja, sa fokusom na primenu najnovijih tehnoloških dostignuća u obradi metala. Opremljeni smo najnovijim CNC mašinama, softverima za programiranje i kontrolnim sistemima koji omogućavaju visoku preciznost, efikasnost i prilagodljivost.

Prednosti naših mašina

Preciznost

Efikasnost

Prilagodljivost

Naš mašinski park obuhvata tri glavne univerzalne mašine koje predstavljaju temelj našeg uspeha u obradi metala. 

Naše univerzalne glodalice su ključan deo našeg proizvodnog procesa. Sa njima možemo izvršiti širok spektar operacija, uključujući glodanje, bušenje i obradu različitih materijala. Ove glodalice su izuzetno precizne i pouzdane, omogućavajući nam da izrađujemo delove visokog kvaliteta.

Naše glavne mašine su temelj našeg rada i omogućavaju nam da pružamo vrhunske usluge obrade metala. Sa njima, možemo se suočiti sa raznovrsnim izazovima i proizvesti delove visokog kvaliteta koji zadovoljavaju najstrože standarde industrije. Naš stručni tim koristi sve prednosti koje ove mašine pružaju kako bi ispunio očekivanja i zahteve naših klijenata.

Dossan DNM 650

Sa svojom velikom radnom površinom 1300x700x700 i mogućnošću izvođenja različitih operacija, Dossan DNM 650 je idealna za širok spektar aplikacija u industriji obrade metala. Mašina je opremljena snažnim vretenom i alatima koji omogućavaju precizno frezanje, bušenje i glodanje.

Samsung PL25

Samsung PL25 je vrhunska CNC mašina koja donosi naprednu tehnologiju i izuzetne performanse u proces obrade metala. Ova mašina je opremljena sa najnovijim karakteristikama koje omogućavaju visoku preciznost, brzinu i ponovljivost u obradi metala.

Brigeport

 Mašine Bridgeport se cene ne samo zbog svoje pouzdanosti i kvaliteta, već i zbog njihove prilagodljivosti. Ove mašine se mogu konfigurisati prema specifičnim potrebama i zahtevima svakog klijenta. dim:1000x500x500

Scroll to Top