O nama

O nama

Mi smo vodeća kompanija u oblasti CNC obrade metala

“Firma Bojan Kuč PR radnja za mašinsku obradu metala “METAL-KUČ” – je Vaš pouzdan partner za CNC obradu metala!

Sa ponosom predstavljamo firmu Bojan Kuč PR radnju za mašinsku obradu metala “METAL-KUČ”, smeštenu u Kragujevcu. Naša firma je osnovana 2003. godine i od tada kontinuirano ostvaruje uspeh i raste.

Specijalizovani smo za obradu metala i metalnih proizvoda, a naša šifra delatnosti je 2562. Sve naše aktivnosti su usmerene ka pružanju vrhunskih usluga i zadovoljstvu naših klijenata.

U našem mašinskom parku posedujemo tri univerzalna struga i tri univerzalne glodalice, kao i CNC strug Samsung PL25 (god. proiz. 2010.), CNC glodalicu Brigeport (dimenzija: 1000x500x500) i CNC glodalicu DOSSAN DNM 650 (dimenzija: 1300x700x700). Pored toga, opremljeni smo trakastom testerom, aparatima za zavarivanje i raznim drugim sitnim alatima i opremom.

Naš cilj je da pružimo izuzetan kvalitet i preciznost u svakom projektu. Sa stručnim timom i modernom opremom, garantujemo visok nivo tačnosti i efikasnosti u svim fazama procesa.

Naša sposobnost da se prilagodimo različitim zahtevima i industrijskim sektorima čini nas partnerom od poverenja za brojne industrije, uključujući auto industriju, energetiku i ostale sektore povezane sa obradom metala.

Sve informacije u vezi sa ugovaranjem poslova ili bilo kakvim drugim pitanjima možete dobiti kontaktiranjem vlasnika Bojana Kuča na telefon: +381 644244170 ili putem e-mail adrese: kulekg@gmail.com.

Pozivamo vas da nas kontaktirate i poverite nam vaše projekte. Mi smo tu da pružimo vrhunske usluge obrade metala i ostvarimo vaše poslovne ciljeve. Zajedno možemo ostvariti izvanredne rezultate!”

525

Uspešno završenih projekata.

20

Stalno zaposlenih

30

Zadovoljnih klijenata

20

Godina postojanja

Misija

Naša misija je pružanje kvalitetetnih usluga CNC obrade metala uz najviši nivo preciznosti, i pouzdanosti.

 Želimo biti partneri našim klijentima i omogućiti im da ostvare svoje projekte na vreme i sa uspehom.

Zašto mi?

Naš tim se sastoji od stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u industriji CNC obrade metala. Sa znanjem i veštinama koje posedujemo, možemo pružiti vrhunsku uslugu i garantovati visok  kvalitet naših proizvoda i usluga.

Scroll to Top